7 Şubat 2013 Perşembe

ANINDA CEVAP!!! - 07.02.2013


Sayın Medya Mensubu

İl Genel Meclisinin bir Üyesi ve Meclisin çalışma sistemine vakıf biri olarak bugüne kadar sarf ettiğim her cümlenin arkasındayım.
Sayın grup başkan vekili GÜZEL bilgilendirme amacıyla, Sinop İl Özel İdaresinin 3 adet 1-a grubu ruhsatlı maden ocağı olduğu açıklamasını yapıyor. Ayancık’ta 2, Türkeli’nde 1 adet ocak ruhsatını kastediyor.
Ancak; Sayın Güzel bu ocaklarda çalışılmadığını ve üretim yapılmadığını söylemeyerek kamuoyunu yanıltacak açıklamalar yapıyor.  Sayın GÜZEL, ocak sahibi olan Ayancık ve Türkeli’nin malzeme ihtiyacının şu an nereden karşılandığını bilseydi bu açıklamayı yapmazdı.
4 yıldır kağıt üzerinde devam eden ruhsat çalışmaları sonuçlanana kadar nereden malzeme temin edildiğini de açıklayamıyor.
 İlgili kurumların ocaklarının kullanılması için muvafakat alınabileceğinden bahsediyor Bu kurumların ocaklarının ne zaman ve hangi oranda kullanıldığını da açıklayamıyor.
Sonuç olarak; Erfelek İl Genel Meclis Üyesi ve AKP Grup Başkan Vekili Sayın Güryay GÜZEL’in Erfelek İlçemizin 1-a grubu malzeme ihtiyacının” İl Özel İdaresine ait” hangi ruhsatlı ocaktan temin edildiğini açıklaması gerçekleri gösterecektir.
Son Söz;  Amacımız bir an önce ruhsatlı 1-a grubu ocakların açılarak ve işletilerek kırsalda hizmetlerin yapılabilmesidir.07.02.2013

Abdullah BATUR
İl Genel Meclisi Üyesi
CHP Grup Başkan Vekili 



 

GAZETECİ HASAN DORUK İLE BİRLİKTE 


KABALI "NE" ŞANTİYESİ!

 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder