18 Ocak 2013 Cuma

SOSYAL HİZMETLER ÖDÜLÜ BERRİN GÜRLEYEN'E VERİLDİ - 18.01.2013

SOSYAL HİZMETLER ÖDÜLÜ BERRİN GÜRLEYEN'E VERİLDİ

























Sayın Medya Mensupları;
5302 Sayılı Kanuna göre çalışma alanımıza giren konularda verdiğimiz ödüller devam etmektedir.
Sanat, Çevre, Tarım ve Spor alanındaki ödüllerimizden sonra bu günde Sosyal Hizmetler alanında ödülümüzü Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Sayın Berrin GÜRLEYEN’e veriyoruz.
Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi özel insanlara ev sahipliği yapmaktadır. Dünya Özel Olimpiyatları dahil sporun ve sanatın pek çok alanında Sinop’u ve Engelsiz Yaşam Merkezini temsil eden bu özel insanların başarılarının arkasındaki en önemli isim Sayın Berrin GÜRLEYEN’dir.
Engellileri sosyal hayatın her alanında aktifleştirme vizyonuna sahip olan Sayın Berrin GÜRLEYEN, 1997 yılında Türkiye Spastik Çocuklar Derneği Sinop Şube Başkanlığı yaparken  uluslararası düzeyde “Yalnız Değilsiniz” konu başlıklı karikatür yarışması organize etmiştir. Engellileri konu alan bu yarışma dünyada bir ilktir.
Sayın Berlin GÜRLEYEN engelli hayatın anlamını, sorunlarını ve çözümlerini en iyi bilen insanlardandır. Sinop Engelsiz Yaşam Merkezi, Merkeze verilen destek ve olanaklardan ziyade Sayın Berrin GÜRLEYEN’in sınırsız özverisi ve empatisi sayesinde Avrupa standartlarında hizmet veren bir yaşam alanına dönüşmüştür.
 Engelliyi toplumla, toplumu engelli ile tanıştıran bu Merkezin Müdürü; Sahip olduğu sıfatı ve koltuğu işgal etmediği gibi kendini işine adayacak kadar koltuğunun hakkını vermiştir.
 Sayın Berrin GÜRLEYEN’e 21. Dönem İl Genel Meclisi CHP Grubu olarak teşekkürlerimizi sunar Sosyal Hizmetler ödülümüzü takdim ederiz.
Kendilerine ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılarının devamını dileriz.18.01.2013
Abdullah BATUR
İl Genel Meclis Üyesi
CHP Grup Başkan Vekili  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder